3. Misafir

3.1. Misafir Kaydı ve Misafir Düzenleme

Otomasyon rehberine yeni rezervasyon girişi yaparken misafir eklendiğinde misafir otomatik olarak rehbere de eklenir. Rezervasyon kaydı dışında misafir listesinin kaydı ve misafir düzenlemesi gibi işlemler için misafir menüsündeki hızlı ekle, detaylı ekle ve listele sekmelerinden kontrol sağlanabilir.

Misafir menüsü listele sekmesinden misafir araması yapılarak bilgileri düzenlenebilir.

Misafir ilişkileri sekmesinden taslak düzenlemesi yaparak müşterilere otomatik mail gönderimi ve kısa mesaj gönderimi yapılabilir.

Mail gönderimi için detaylı düzenle sekmesinde mail taslağı düzenlemesi yapılmalıdır.

Bu düzenlemeyi yapmak için rezervasyon sonrası, giriş öncesi, konaklama süresinde, çıkış sonrası seçeneklerinden taslak oluşturabilirsiniz.

İlgili taslağı düzenlemek için başlık, mail, konu, gönderen, e posta, tema, kural bilgileri girilip içerik oluşturulmalıdır. İçerik düzenlendikten sonra kaydet ve yayınla butonuna tıklanmalıdır.

Oluşturduğunuz taslakların otomatik mail gönderimini aktifleştir butonuna tıklayarak düzenlemeyi tamamlayabilirsiniz.

Sms gönderimi için misafir ilişkilerinden sms gönder sekmesine tıklanıp yeni sms ekle butonuna tıklanmalıdır.

Sms kalıp kategorisi, sms kalıpları bilgileri seçilmelidir. Gönderilecek sms için başlık ve içerik yazılmalıdır. Gönderme şekli olarak cari, acente, misafir, personel ya da gruplara özel olarak seçilmelidir. Gönderme bilgilerinden anlaşmalı olunan sms şirketi seçilmelidir.

Garaj sekmesinden misafir kaydı yaparken araç plaka bilgileri girildiği taktirde araç plakası, oda, misafir ve rezervasyon bilgileri görüntülenebilir. Doğum günü sekmesinden misafir kaydı yaparken doğum tarihi bilgileri girildiyse günlük olarak doğum günü olan müşterileri görüntüleyerek sms gönderimi sağlayabilirsiniz.