Hakkımızda

HMS Otel Programı ve Kanal Yöneticisi

500’den fazla konaklama tesisi HMS otel programı, kanal yöneticisi ve birbirine entegre modüllerle çalışmaktadır. HMS otel programı ve kanal yöneticisi konaklama hizmeti veren işletmelere 10 yılı aşkın süredir profesyonel çözümler sunarak sektörde öncülük sağlamaktadır.


Otel programı rezervasyon, oda takibi, ön büro, arka büro, fatura, rapor, kasa takibi, stok takibi, kimlik bildirim sistemi, personel yetkilendirme ve daha birçok alanda kullanıcılarına kolaylık tanımaktadır.

Kanal yöneticisi otelin entegre olduğu kanallara fiyat, müsaitlik, kısıtlama ve diğer kanal yönetim işlemlerini tek tıkla hızlı bir şekilde yapma imkânı tanıyıp zamandan tasarruf sağlamaktadır.


Kimlik bildirimi otel programı üzerinden otomatik olarak yapılabilir ve ayrıca bir uğraş gerektirmez.
Diğer birbirine entegre modüller de otelin ve kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır.


Ar-Ge ofisimiz, Pamukkale Üniversitesi Teknokent bünyesinde her geçen gün müşterilerimize daha iyi bir hizmet sağlamak için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.


HMS olarak kanal yönetiminde son teknoloji ile sizlere hizmet vermekteyiz. Bulut sistemli otel programı ve kanal yöneticisi kullanımı kolay, ekonomik, sürekli gelişen ve mobil uyumlu olduğu için tercih sebebidir.